Blake, Elly - série Ledová krev

Ledová krev

Sedmnáctiletá Ruby žije ve světě, v němž vše ovládá led. Ovšem ona sama má moc ohně a žáru – a to se v tomto krutém světě trestá smrtí. Takže po smrti své matky se přidává k rebelům, kteří chtějí zničit ledového krále. Ovšem než se stačí zapojit do boje, je polapená a donucena bojovat proti nejlepším bojovníkům svého nepřítele. Jestliže turnaj přežije, má jedinečnou šanci zničit šíleného krále. Ale skončí tím utrpění lidí v království?
Plamen a led jsou v tomto světě nepřátele na život a na smrt, ovšem společně by mohly vytvořit sílu, která by mohla změnit vše.



Ohnivá krev

Ruby porazila krutého Krále ledu a roztavila ledový trůn, ale krvelačný Minax, který v něm byl uvězněn, uprchl a nyní pustoší celé království a usiluje o život všech, na nichž Ruby záleží. A zdá se, že ho nemůže nikdo a nic zastavit. Jediná naděje na jeho zničení leží v daleké zemi na jihu, kde vládne magie ohně. A tak se tam Ruby vydá, nejen aby přišla na způsob, jak odstranit tuto hrozbu, ale hlavně aby přišla na podstatu své moci.

Opět díky jedné dobré duši,  která poskytla tyto knihy!!! Můžete si přečíst => série Ledová krev

8 komentářů:

  1. 21.8.2018 vyšla Dark Blood , poslední díl (bohužel ještě v AJ) až se vydá v ČJ přidáte ho sem?

    OdpovědětVymazat
  2. omlouvám se ne DArkblood ale Nightblood

    OdpovědětVymazat
  3. MILUJU TĚ! MILUJU TUHLE STRÁNKU A HLAVNĚ TEBE, PROTOŽE JSI TOHLE VYTVOŘILA!😍

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, teprve teď jsem narazila na tvé stránky ale zjistila jsem, že spousta odkazů už vypršela a knihy se již nedají stáhnout, tak je to i u této bohužel. Kdyby to šlo chtěla bys poprosit o opravu nebo zaslání na mail KJR@seznam.cz. Jinak moc děkuji za všechny ostatní knihy které tu jsou a jdou, opravdu skvělá stránka ❤

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj mam stejný problém jako Kopokopo, šlo by tuto sérií obnovit, nebo zaslat na email eky@centrum.cz. Předem moc díky, super stránka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj mám stejný problém... bylo by možné mi prosím zaslat knížky na mail barbule.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj mám stejný problém bylo by možné mi prosím zaslat knížky na mail dominika1bridova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím mohla bych poprosit o aktualizaci knih nebo zda máte někdo k dispozici tak prosím poslat na e-mail majda.nsoci@gmail.com děkuji

    OdpovědětVymazat