Aveyard, Victoria - série Rudá Královna

Rudá Královna

Napínavý světový bestseller, který si mohli přečíst čtenáři již v 25 zemích po celém světě.
Chudobou sužovaní Rudí jsou prostí občané žijící pod krutovládou Stříbrných, špičkových válečníků s božskými schopnostmi. Sedmnáctiletá Mare Barrowová patří mezi Rudé a bere to jako fakt, na kterém se nikdy nic nemůže změnit. Podaří se jí získat práci ve Stříbrném paláci, uprostřed těch, které z duše nenávidí. A rychle odhalí, že navzdory barvě své krve dostala do vínku také jednu vražednou schopnost. Takovou, která může ohrozit a svrhnout vládu Stříbrných. Ale se sílou je nebezpečné si zahrávat. Kdo může v tomto světě rozděleném krví vyhrát?

Křišťálový meč

Krev Mare Barrowové je rudá jako většiny obyčejných lidí. Má ale nadpřirozené schopnosti jako Stříbrná, dovede ovládat blesky, což je zbraň, kterou chce královský dvůr získat pod svou kontrolu. Sice ji obvinili, že to vše jen předstírá a je prachsprostá podvodnice, ale jí se podaří uprchnout od Mavena, prince a přítele, který ji zradil. A Mare zjistí něco vskutku překvapivého – není jediná Rudá, kdo má podobné schopnosti. 
Pronásledovaná Mavenem, z nějž se nyní stal pomstychtivý král, vyráží pátrat po rudostříbrných bojovnících, aby je vyzvala k souboji s jejich utlačovateli. Ale nehrozí snad Mare nebezpečí, že se z ní stane přesně taková zrůda, které se pokouší porazit? Nezlomí ji váha životů, jež je nutné položit ve jménu revoluce?

Králova klec

Mare Barrowová je ve vězení, bez svého blesku nemá žádnou moc a neustále ji trýzní osudové chyby, jichž se dopustila. Je vydaná napospas chlapci, jejž kdysi milovala, chlapci, který je lhář a zrádce. Maven Calore, nyní král, dál pokračuje v plánech své mrtvé matky ve snaze udržet i vládu nad svou zemí – a nad svou vězeňkyní.
Mare v paláci nese tíhu Tichého kamene a její kdysi ubohá skupinka povstalců a Rudých se mezitím dále organizuje, trénuje a expanduje. Nechtějí se už schovávat ve stínech a připravují se na válku. A Cal, princ ve vyhnanství, který se také uchází o Mareino srdce, udělá všechno proto, aby ji získal zpátky.
Když se krev obrátí proti krvi a schopnost proti schopnosti, možná nezbyde nikdo, kdo by uhasil oheň – a Norta, jak ji Mare zná, shoří do základů.


Válečná Smršť

Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí. Mavenova posedlost Mare je však tak silná, že ho nic ani nikdo nezastaví. Nadchází válka a jisté je jen to, že ne všichni přežijí.

Knih najdete:
a komplet je:



36 komentářů:

  1. Díky moc. Na tuhle knížku mám už chvíli spadeno.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý dar do nového roku díky.

    OdpovědětVymazat
  3. Nešel by prosím soubor uložit jinam? Z aktuálního úložiště to antivir blokuje :-/ Díky! Meg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zippyshare: http://www39.zippyshare.com/v/d0v5EeB0/file.html (je to jen reupload toho samého souboru akorát už jsem ho měla jen přejmenovaný)

      Pokud by nešlo tak ještě ulozto: http://ulozto.cz/x3VfFDtn/1-ruda-kralovna-pdf (bez hesla)

      Vymazat
    2. Perfektní, díky moc! meg

      Vymazat
  4. Díky moc. Měla jsem ji vyhlídnutou.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju, děkuju, děkuju! :*

    OdpovědětVymazat
  6. Mockrát děkuji za knihu. Je to super, že jsi ji sem dala.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá knížka, zrovna jsem ji dočetla a fakt lituji, že ještě nevyšlo pokračování :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuji ! Nevím, co bych bez téhle stránky dělala !

    OdpovědětVymazat
  9. prosim vas mohli by ste tu pridat aj knizky od Christoph Marzi??? je ich 6, su to Martafia (3 diely)a Posledni carodejka (3 diely). Nemozem ich nikdy zohrat, prosim daju sa niekde zohnat???dakujem, pridali by ste ich tu??

    OdpovědětVymazat
  10. Obávám se, že tenhle blog "umřel" :( I tak ho stále mám v záložkách a chodím sem pravidelně každý den doufajíc, že se tu něco jednou opět objeví...

    OdpovědětVymazat
  11. Jsme na tom stejně, také sem chodím denně. Je to ten nejlepší blok, stále doufám, že neskončil.

    OdpovědětVymazat
  12. Taky jen smutně koukám,že asi blog nepokračuje. Mám takový dojem, že přidávání knih na internet zlikvidovat knihmix, který nyní řádí a dává "knihy" na internet,které když rozkliknete, najdete "dojemný" příběh o tom jak ubližujete autorovi.

    OdpovědětVymazat
  13. Proto tu existuje ještě skvělá věc jako xtrance kde ale funguje takzvaná "doba hájení" takže musíte čekat třeba půl roku i víc než nově vydanou knihu uvolní - na to je tu pak warez. Ale odkazy sem dávat nebudu to si budete muset najít sami :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nevíte někdo prosím heslo na druhý díl na ulozto?

    OdpovědětVymazat
  15. Zaktualizován odkaz na stažení Rudé Královny. Druhý díl dube brzy :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojte, bude sa pokračovať s nahrávaním tejto série?

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, máte v plánu v bližší době zveřejnit i další díly?

    OdpovědětVymazat
  18. Pracuji na Křišťálovém meči, tak ještě vydržte, knih je hodně a času málo :)

    OdpovědětVymazat
  19. ty kráso, strašně ti děkuji...nemohla jsem se dočkat, až si prečtu 2.díl. Mam jenom ten 1., ale tys mě zachránil/a...Jestli se tu objeví i 3. díl, tak asi umřu štěstím. ��

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, můžu se zeptat, bude tu i třetí díl?:))

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, děkuji moc!!!! Druhý díl dočten, budou tu dostupné i následující dva?

    OdpovědětVymazat
  22. Moc a moc děkuji. Je to dárek k vánocům. Díky, díky, díky díky.

    OdpovědětVymazat
  23. Dáte sem prosím někdo odkaz nebo vysvětlení kde mám najít odkaz na křišťálový meč prosím🤔😊?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně nejde stáhnout ze samostatného odkazu, ale z toho zipu "Rudá královna komplet" (poslední odkaz) mi otevřít jde :)

      Vymazat
  24. Ahoj, kdyby jste někdo měl zájem tak tady posílám link na discord: https://discord.gg/PWpDEXqD kde se bavíme o knížkách a můžete tam nalézt i typy na nové knihy. Já sama jsem se tam dnes přihlásila a vřele doporučuji. Jsou tam moc fajn holky, samozřejmě milují knihy stejně jako my. A hlavně všechny víte, že jsme jiný, ale tam hned zapadnete. Poznáte, že v tom nejste samy, že je nás tu víc, které chtějí utéct do jiného kouzelného světa!❤️

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, z tohohle odkazu to nejde stáhnout, chci se zeptat jestli je možnost to stáhnout na jiném odkazu.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, da sa niekde stiahnut tato seria prosim? Odkazy mi nefunguju. Dakujem krasne

    OdpovědětVymazat