Meyer, Marissa - série Renegáti

Renegáti

Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos. Jako obhájci práva a spravedlnosti jsou pro všechny symbolem odvahy a naděje. Výjimkou jsou zločinci, které kdysi svrhli. Nova má důvod Renegáty nenávidět a touží po pomstě. Jenže na cestě za svým cílem potká Adriana, který je Renegát. Dosáhne Nova nakonec své pomsty?


Potivníci

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky.
Ve městě Galton City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá. Vše směruje k velké válce, která může všechno změnit. Podaří se ji odvrátit?

Knihy najdete =>

9 komentářů:

  1. Super kniha :-) Moc moc za ní děkuji. Už se těším na nějké další knihy.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc a moc děkuji. Je to dárek k vánocům.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemá někdo poslední díl prosím?? vordam88@email.cz 😊🙏🙏🙏

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, kdyby jste někdo měl zájem tak tady posílám link na discord: https://discord.gg/PWpDEXqD kde se bavíme o knížkách a můžete tam nalézt i typy na nové knihy. Já sama jsem se tam dnes přihlásila a vřele doporučuji. Jsou tam moc fajn holky, samozřejmě milují knihy stejně jako my. A hlavně všechny víte, že jsme jiný, ale tam hned zapadnete. Poznáte, že v tom nejste samy, že je nás tu víc, které chtějí utéct do jiného kouzelného světa!❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nemá prosím někdo od stejné autorky měsíční kroniky 🙏🙏 Díl Winter 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já mám pokud ji pořád shaniš ☺️

    OdpovědětVymazat
  7. Nemá někdo prosím třetí díl?

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím, hledám třetí díl ... Děkuji. Hanka

    OdpovědětVymazat