Briggs, Patricia - série Alfa a Omega

Štvanice

Knihou Štvanice z nové série Alfa a Omega Patricia Briggs opět potěší milovníky vlkodlaků. A také všechny fanoušky předchozí mimořádně úspěšné řady knih s Mercy Thompsonovou v hlavní roli. Charles, hlavní hrdina Alfy a Omegy, je bratr Samuela, který je jedním z hlavních hrdinů série Mercy Thompsonová a taky syn Brana, alfy všech alfů.
Anna netušila, že vlkodlaci existují, dokud jedné noci nepřežila krutý útok… a nestala se jedním z nich. Po třech letech na poslední příčce hierarchie smečky se naučila klopit hlavu a nikdy, nikdy nevěřit dominantním vlkům. Pak ale do jejího života vstoupil Charles Cornick, zabiják a syn vůdce všech vlkodlaků v Severní Americe.

Charles tvrdí, že Anna je nejen jeho družka, nýbrž i vzácná a ceněná omega. A právě Annina vnitřní síla a konejšivá přítomnost se ukáží být neocenitelné, když se spolu s Charlesem vydá na lov vlkodlačího odpadlíka – tvora pod kontrolou magie tak temné, že by mohl ohrozit celou smečky.



Loviště

Anna Latham nikdy nevěděla, jak by mohl být život složitý, dokud se nestala vlkodlakem. A dokud se nestala družkou Charlese Cornicka, syna maroka Brana, vůdce vlkodlaků Severní Ameriky ...
Anna a Charles se účastní schůze vlkodlaků, kde Bran přednáší svoji kontroverzní tezi: že by vlkodlaci měli vystoupit na veřejnost a odhalit tak svoji existenci lidem. Ale nejvíce obávaný alfa v Evropě je zarputile proti - a vypadá to, že někdo jiný ještě víc. Když je Anna napadena upíry pomocí magie, kterou dokáží ovládat pouze vlkodlaci, musí Anna a Charles spojit své talenty a dopadnout toho, kdo je útok odpovědný, nebo riskovat, že ztratí vše …


Dvojí Spravedlnost

Poté, co vlkodlaci vystoupili na veřejnost, si nemohou dovolit špatnou publicitu. Přestupky, které by se v minulosti daly přehlédnout, musí být nyní tvrdě potrestány. Jenže napětí ze špinavé práce, kterou Charles pro otce odvádí, si na něm vybírá krutou daň. Hrozí, že z kata se stane oběť…
Takže když FBI požádá smečku o pomoc s případem sériového vraha, jsou Charles a Anna posláni do Bostonu, v naději, že Charlese změna práce zklidní.
Oba brzy zjistí, že nejen poslední oběti byli vlkodlaci. Někdo si bere na mušku jejich druh. A Anna s Charlesem ze sebe udělali cíl…



Smrtící Žár

Pro jednou se vlkodlačí pár Charles a Anna nevydávají na cesty kvůli Charlesově roli otcova vymahače. Tentokrát je jejich výlet do Arizony čistě osobní – aspoň zpočátku… Charles a Anna brzy zjistí, že na útěku je nebezpečný fae, který vyměňuje lidské děti. Studená válka fae s lidmi začíná nabývat na obrátkách – a Charles a Anna se ocitají v palebné linii.


Jasným plamenem

Jsou divocí a zlomení. Vlkodlaci příliš narušení, než aby mohli žít mezi ostatními svého druhu. Pro své vlastní dobro byli vyhoštěni na okraj Aspen Creeku v Montaně. Dost blízko marokovy smečky na to, aby měli její podporu; dost daleko na to, aby nikomu neublížili.
Jejich alfa odcestoval ze země, na volání o pomoc faeského druha jedné z divých proto odpoví Charles s Annou. Zamíří do horské divočiny, kde překazí únos – krveprolití však zabránit nedokážou. Charles a Anna tak nyní musí využít svých schopností vymahače a mírotvorkyně k vypátrání útočníků, otevřou tím ale bolestivou kapitolu minulosti napsanou nejtemnější magií těch, kdo se narodili s čarodějnou mocí…

Knihy jednotlivě:

Komplet série:

Za Jasný plamen děkuji opět a zase sifině a Honzíkovi 😙

9 komentářů:

  1. Nebyl by už Smrtící žár prosííím ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. prosim mohli by ste tu dat 4 diel????nikde ho nemozem najst

    OdpovědětVymazat
  3. Opět musím poděkovat za další díl ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za knihy, perfektní stránky. Knihovna mi praská ve švech a moji žáci čtou něco jiného než já, tak zde mohu nalézt a přečíst si knihy, které je zajímají. Děkuji a oceňuji Vaši práci. Je mi jasné, že za tím stojí hodiny práce a volného času.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu je 5 diel: http://leteckaposta.cz/362134651

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji, vážně moc, moc děkuji! Co bych si bez téhle stránky počala - vážně nevím!

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, ráda bych se zeptala zda by bylo možné aktualizovat knížky ke stažení? Zamilovala jsem se do knížek od P.Briggsové, mám je již objednané, ale jsem nedočkavá a ráda bych začla číst s předstihem. Jinak moc děkuji za knížky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj mohla bych taky poprosit jestli by bylo mozne poslat knihy na email?
    Děkuji
    Prcikova7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat